producten
De kogel is door de kerk, u heeft beslist dat u overgaat tot de aanschaf van een nieuw zadel. Masara biedt zelf enkele merken zadels aan. Deze merken zijn geselecteerd omwille van hun goede pasvorm en kwaliteit. Alle zadels in het gamma zijn van Engelse makelij. De zadels worden met de hand vervaardigd. Er wordt steeds gezocht naar de beste optie voor u en uw paard. Daarnaast wordt ook erg veel belang gehecht aan de accessoires en het hoofdstel.

Zadels

Er wordt voornamelijk gewerkt met demozadels. Dit betekent dat verschillende modellen en maten zadels meegebracht worden op consult. Het best passende zadel wordt voor u en uw paard uitgezocht. Hierna wordt het voorkeur zadel op maat en naar uw smaak besteld.

Daarnaast zijn er ook steeds enkele standaard modellen op voorraad. Indien deze passen voor u en uw paard, bent u onmiddellijk eigenaar van een gloednieuw zadel.

Producten in voorraad zijn onmiddellijk leverbaar

 

afwerking

Kleur en afwerking

Kleur en afwerking zijn afhankelijk van het zadelmerk. De goedkopere zadelmerken bieden deze luxe niet vaak aan.

Bij de duurdere zadelmerken kan u uw zadel naar hartelust designen. U heeft keuze uit verschillende kleuren en soorten leder, stiksels, biezen, zitting, knieblokken, enz. Voor een betere andere kwaliteit leder dan standaard of bijzondere afwerking wordt een extra toeslag gerekend. Deze is afhankelijk van wat u exact wenst.

 

Toebehoren

Naast zadels is ook alle toebehoren verkrijgbaar. Allerlei soorten stijgbeugelriemen, stijgbeugels, anatomische singels, en zoveel meer kan worden besteld bij Masara. Voor de aanpassing van huidige zadels wordt, indien mogelijk, gewerkt met de Prolite pads, Kavalkade pads of de Christ wolpads. Ook deze zijn verkrijgbaar bij Masara.